Contact Service Auto Constanta
Acumulatori auto Varta - Black Dynamic 70 Ah EN 640

 

Acumulatori auto Varta - Black Dynamic 70 Ah EN 640

320.00 lei

 

Varta înseamna puterea perfecta pentru fiecare.

Varta Start-Stop si Dynamic Trio

Este vorba despre o gama complexa de performante de vârf care caracterizeaza o VARTA. Standardele maxime de calitate nu lasa loc pentru compromisuri. În acest scop valorificam know-how-ul nostru pentru inovatii fiabile. În acest mod reusim sa producem permanent baterii care ofera caracteristici tehnice deosebite si care va garanteaza mai multa putere si fiabilitate. Si ne impunem permanent în raport cu concurenta.
Care este produsul VARTA care corespunde exigentelor dumneavoastra? Depinde de pretentiile fata de o baterie: un autoturism modern de înalta tehnologie are mai multi consumatori electrici, ceea ce implica un necesar mai mare de energie. Gama noastra satisface toate cerintele: indiferent daca este vorba despre START-STOP sau despre TRIO Dynamic: VARTA pune la dispozitie putere adaptata cerintelor impuse de autoturismul dumneavoastra. O VARTA este o optiune pentru o pornire si o cursa fara probleme – si pentru a evita aparitia unor surprize neplacute. Despre Varta Black Dynamic
Bateria ideala pentru modele mai vechi, mai mici, cu consum mai degraba redus de energie – care dispune de tehnologie inovatoare VARTA cu putere solida si durata îndelungata de viata poate fi valorificata de orice conducator auto! În mod suplimentar, BLACK Dynamic este o optiune foarte buna pentru lucrarile de reparatii pentru autovehiculele mai vechi. Detalii: 70 Ah EN 640 dim. 278x175x175 Avantajele Black Dynamic:
  • Pentru autovehicule mai mici si mai vechi
  • Permite efectuarea de lucrari de reparatii în functie de valoarea autovehiculului
  • Performanta solida si sigura
  • Durata mai îndelungata de viata prin PowerFrame
Image
240.00 lei

Acumulatori auto Varta - Blue Dynamic 40Ah EN 330

Detalii
Image
400.00 lei

Acumulatori auto Varta - Blue Dynamic 74 Ah EN 680

Detalii
Image
470.00 lei

Acumulatori auto Varta - Blue Dynamic 95 Ah EN 800

Detalii
Image
924.00 lei

Acumulatori auto Varta - Promotive Silver M18 180 Ah EN 1000

Detalii
Image
445.00 lei

Acumulatori auto Bosch - S3 88 Ah EN 740A

Detalii