Contact Service Auto Constanta

Despre noi

 

Importul si comercializarea pieselor,anvelopelor si accesoriilor auto


Magazinul de piese auto, este aprovizionat cu piese de origine si after market, lubrifianti, anvelope, jante aliaj sau otel, orice accesorii din domeniul auto de cea mai buna calitate majoritatea importate din Germania , Italia si Franta la cele mai bune preturi din Constanta.

Echipa de vanzari este foarte bine pregatita avand la dipozitie programele de identificare piese pentru orice marca auto si o experienta vasta in domeniu.

La sediul nostru gasiti un mare depozit de anvelope cu cele mai cunoscute marci, toate dimensiunile pentru toate buzunarele.


Service auto


Service-ul auto are o capacitate de 6 locuri dotat cu cele mai noi scule si tehnologii germane condus de seful de atelier de profesie inginer mecanic specializat in autovehicule rutiere, impreuna cu echipa de 6 mecanici calificati care au o experienta in domeniu de peste 10 ani sunt garantia unor lucrari de cea mai buna calitate la niste preturi corecte. Echipa noastra tehnica umeaza mereu cursurile de pregatire profesionala puse la dispozitie de producatorii importanti din domeniul auto.

Atat echipa de vanzari cat si serviceul auto va ajuta sa gasiti intr-un singur loc piese de calitate din stocul nostru si un montaj rapid si profesionist fara a mai exista neplacerea creata atunci cand piesele nu se potrivesc si apar drumurile inutile intre magazin si service cat si problemele legate de garantia pieselor si a lucrarii de montaj astfel la Autorol beneficiati de amandoua odata (piesele si motajul sunt asigurate de firma noastra odata cu achizitia).